• Frakt från endast 59:-
  • Vi erbjuder hemleverans till dörren med MyPack Home
  • Beställ vardagar innan kl 15 så postar vi samma dag!
  • Betala enkelt med Payson!
  • Frågor? Maila oss på info@chokladbudet.se

Gör någon glad - skicka choklad!

Underbart sortiment från Mumin och hans vänner!

Skicka chokladbud online och överraska någon du bryr dig om!

Vi på chokladbudet hjälper dig att skicka god choklad med chokladbud till någon du tänker på och vill göra glad. Allt görs smidigt online!

Anledningen till att skicka ett chokladbud är många. Inte minst för att gratulera någon på födelsedagen, önska lycka till eller bara för att muntra upp. 

Vi har många olika sorters bud du kan skicka online. Välj mellan mindre chokladpresenter eller varför inte en exklusiv chokladask till den du vill överraska? Självklart har vi också goda chokladaskar för den som är allergisk också.

Vårt sortiment är brett när du väljer att skicka god choklad med chokladbud online via Chokladbudet och vi har anpassade chokladaskar för alla tillfällen. Missa aldrig att göra någon glad på mors dag, fars dag eller alla hjärtans dag. Skicka choklad med Cokladbudet på ett enkelt sätt online!

 

Skicka med en personlig hälsning

När man skickar chokladbud eller en chokladask finns det alltid ett syfte. Man vill kanske uppvakta någon, visa lite extra kärlek, be om förlåtelse eller beklaga eller gratulera. Oavsett anledningen till varför du skickar ditt chokladbud kan du skriva till en personlig hälsning som din mottagare får. 

 

Vacker inslagning till ditt chokladbud

Lägg till lite extra lyx till personen du skickar god choklad till. Välj en vacker inslagning och få presenten att kännas mer exklusiv med snöre och silkespapper. Du kan även välja mellan olika tillvalsprodukter när du ska skicka din chokladpresent och göra det till en riktigt härlig presentbox. Vi har nallar och olika mjukisdjur samt kaffe & te du kan addera till ditt chokladbud. 

 

Gör någon glad, skicka god choklad!

Är du företagare och letar efter goda presenter?
Klicka här för att komma till vårt formulär kring företagsutskick och få en offert från oss inom några timmar!

Något litet extra....

VÄLJ INSLAGNING TILL DITT CHOKLADBUD!

KVALITÈTSCHOKLAD TILL ALLA TILLFÄLLEN!

SNABBA & ENKLA

BANKBETALNINGAR

MED TRUSTLY

span slot="translation-backtotop" class="brew--back-to-top-link-text">