Om Chokladbudet

Chokladbudet.se är en presentförmedlare - vi skickar choklad med hälsningar till dina kunder och medarbetare, eller till dina släktingar, vänner och bekanta. Använd oss för att visa uppskattning, gratulera, önska lycka till, berömma eller tacka för hjälpen.

Chokladbudet.se grundades 2010. Sedan februari 2019 drivs Chokladbudet.se av Sofie Johansson som tycker det här med att förmedla hälsningar och presenter från en person till en annan, är en otroligt omtänksam och fin gest människor emellan. Eller företag som vill tacka sina anställda eller kunder med en chokladhälsning genom oss. Att vi sedan kan få förverkliga hälsningarna genom Chokladbudet.se och genom att göra fina inslagningar om man vill ha det, är väldigt roligt! 

Vi arbetar hela tiden med att hitta nya chokladprodukter och förbättra sortimentet. Tipsa oss gärna om du känner till någon produkt som du tycker att vi borde sälja.

Är du företagare kan vi hålla reda på när era anställda fyller år och vi skickar dem då den avtalade chokladpresenten när det är dags med en hälsning från er. Vänligen läs mer under våra Företagstjänster http://www.chokladbudet.se/foretagstjanster/

Är du privatperson kan du använda Chokladbudet till att skicka en chokladpresent till något med ett budskap som du inte personligen kan leverera. Vi har även fina tilläggsprodukter såsom biobiljetter, mjukisdjur, goda teer etc.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram eller kontakta oss direkt.
Chokladbudet och Chokladbud är registerade varumärken hos PRV sedan 2010. Det innebär att man inte får använda dessa enligt svensk lag.