Välkommen som företagskund

Tiden går fort när man har roligt och om 2 månader är det jul! Ge bort en godare jul till kunder, samarbetspartners och medarbetare! Börja fundera och beställ innan 15 nov för att få 15% rabatt på chokladen! Vi kan erbjuda er att skicka askar eller korgar med choklad till era mottagare med personlig hälsning. Eller varför inte till kontorets fikarum för medarbetarna att njuta av. Kontakta oss för offert via info@chokladbudet.se.Sagt av kunder: 

Julen 2017: "Tack för mkt smidig hantering. Vi är väldigt nöjda. Våra kunder likaså. Idag besökte jag en av dem som hade fått en stor korg med choklad och det var succé." 

"Hej,
Beställningen kom fram igår, och uppskattades. Det var trevligt att beställa från Er och en underbar service som Ni levererade.
Snabbt och enkelt. Mvh, ...."

"Tack för ett snabbt svar och ett snabbt hanterat ärende!"

"Tusen tack själva. Så smidigt!"Chokladbudet.se erbjuder företagsgåvor i form av chokladbud till kollegor, medarbetare, kunder eller samarbetspartners. Vi har även ett antal tjänster till er som företagskund. Vi skäddarsyr och skickar eller budar gärna chokladaskar eller chokladkorgar i små och stora volymer med kort varsel till era medarbetare, kunder etc. Till chokladen kan vi skicka hälsningskort, tryckta kort med er logotyp eller lagerföra och använda era egna kort. Vi kan även erbjuda askar med ert eget tryck runt asken och sedan sätter vi er hälsning på ett kort, slår in i cellofan om så önskas och budar eller skickar ut. De går att få i olika storlekar. Alternativen är många och vi hjälper gärna till med idéer. Vi kan även skicka med våra tilläggsprodukter eller era egna give-aways. All choklad på hemsidan är inkl 12% moms.Skicka ut ert budskap till kunder tillsammans med choklad

Har ni ett budskap till kunder som ni vill ha ut på en annorlunda sätt för synas bland all marknadsföring som de får tillsänt sig? Skicka ert budskap med en ask choklad! Vi kan skicka med det ni önskar tillsammans med choklad till era kunder. Då får de ett gott och annorlunda DR-utskick tillsänt sig! 

 

Födelsedagar till anställda

Vill ni att vi bevakar särskilda datum, t.ex födelsedagar för anställda, gör vi detta utan extra kostnad. När dagen kommer skickar vi en chokladask eller något annat ur vårt sortiment till er medarbetare med en hälsning från er!

 

Prenumeration av choklad

Önskar ni en korg med choklad eller en ask choklad levererat till företagets reception eller fikarum en gång i veckan/en gång i månaden? Då kan Chokladbudet leverera det och hålla reda på när ni önskar leveransen. Alltid god choklad som uppmuntrar anställda, besökare eller kunder.

 

Enkelt och smidigt

Gör det enkelt för er genom att maila oss eller ring och säg vad ni önskar skicka för choklad, om ni vill ha egna hälsningar, inslagning och adresser så ordnar vi resten. Har ni andra idéer eller önskemål hjälper vi er gärna att förverkliga detta. Maila oss på info@chokladbudet.se eller ring oss på telefon: 0729-67 46 46 så hjälper vi er!

Gäller det större volymer, maila oss för att få offert, info@chokladbudet.se, eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för att få mer information.

Varmt välkommen som kund till Chokladbudet.se önskar Jessica Hurtsén, VD.

 

 

 

Tips till kunder, anställda, samarbetspartners

MICHEL CLUIZEL
15 utsökta praliner
219:-
ÅRE CHOKLADFABRIK
Årestrut Vegantryffel Hallon
75:-
GBS
Praliner i inslagen guldig presentask
189:-
INSTEAD OF FLOWERS
12 goda chokladbitar
139:-
GBS
Belgiska klassiska sjöfrukter i metallretroask
229:-
ÅRE CHOKLADFABRIK
Chokladstrut Grattis
75:-
ÅRE CHOKLADFABRIK
Fjällask 150 gram
155:-
GBS
Praliner i stilren svart presentask
179:-