Välkommen som företagskund

Chokladbudet.se erbjuder företagsgåvor i form av chokladbud till kollegor, medarbetare, kunder eller samarbetspartners. Vi har även ett antal tjänster till er som företagskund. Vi skäddarsyr och skickar eller budar gärna chokladaskar eller chokladkorgar i små och stora volymer med kort varsel till era medarbetare, kunder etc. Till chokladen kan vi skicka hälsningskort, tryckta kort med er logotyp eller lagerföra och använda era egna kort. Vi kan även erbjuda askar med ert eget tryck runt asken. Exempelvis kan vår ekologiska chokladask lika gärna vara en företagsask - med företagets logotyp och sedan sätter vi er hälsning på ett kort, slår in i cellofan om så önskas och budar eller skickar ut. Den går att få i andra storlekar med 16 eller 24 bitar. Alternativen är många och vi hjälper gärna till med idéer. Vi kan även skicka med våra tilläggsprodukter eller era egna give-aways. All choklad på hemsidan är inkl 12% moms.

Önska kunder och medarbetare en Glad Påsk
Snart är det påsk och det är då dags att önska kunder, samarbetspartners och anställda GLAD PÅSK och det gör ni smidigast genom att kontakta oss på Chokladbudet.se. Vi skickar choklad till era valda mottagare som då får en härlig påskask med choklad, ett litet, fyllt påskägg, ett 30 cm stort påskägg eller korg med 2, 3 eller 5 kg choklad att ställa i receptionen eller i fikarummet. Kontakta oss för prisoffert: info@chokladbudet.se.

Skicka ut ert budskap till kunder tillsammans med choklad

Har ni ett budskap till kunder som ni vill ha ut på en annorlunda sätt för synas bland all marknadsföring som de får tillsänt sig? Skicka ert budskap med en ask choklad! Vi kan skicka med det ni önskar tillsammans med choklad till era kunder. Då får de en gott och annorlunda DR-utskick tillsänt sig! 

 

Födelsedagar till anställda

Vill ni att vi bevakar särskilda datum, t.ex födelsedagar för anställda, gör vi detta utan extra kostnad. När dagen kommer skickar vi en chokladask eller något annat ur vårt sortiment till er medarbetare med en hälsning från er!

 

Prenumeration av choklad

Önskar ni en korg med choklad eller en ask choklad levererat till företagets reception eller fikarum en gång i veckan/en gång i månaden? Då kan Chokladbudet leverera det och hålla reda på när ni önskar leveransen. Alltid god choklad som uppmuntrar anställda, besökare eller kunder.

 

Enkelt och smidigt

Gör det enkelt för er genom att maila oss eller ring och säg vad ni önskar skicka för choklad, om ni vill ha egna hälsningar, inslagning och adresser så ordnar vi resten. Har ni andra idéer eller önskemål hjälper vi er gärna att förverkliga detta. Maila oss på info@chokladbudet.se eller ring oss på telefon: 0729-67 46 46 så hjälper vi er!

Gäller det större volymer, maila oss för att få offert, info@chokladbudet.se, eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för att få mer information.

Varmt välkommen som kund till Chokladbudet.se önskar Jessica Hurtsén, VD.

 

 

 

Presentförslag till kunder, anställda, samarbetspartners

GBS
Praliner i inslagen presentask
159:-
ÅRE CHOKLADFABRIK
Fjällask 150 gram
159:-